Karta

cabecera menu

KARTA 

SARRERAK

  • Paleta Iberikoa     13.00
  • Foie (mi-cuit) mahats-paxa konpotarekin.   12.00
  • Etxeko entsalada albahaka eta tomate binagretarekin.     10.00
  • Aguakate etza langostino entsalada epela.     14.00
  • Alkatxofa naturalak urdaiazpikarekin.     11.00
  • Arrain zopa.     10.00
  • Etxeko fritoak (kroketak. kalamarrak, mejilloiak, krepeak)     15.00
  • Ontto rebueltoa.     12.00
  • Ganbak plantxan.     16.50

ARRAINAK

  • Mediana rebozatua piper gorriekin.     20.00
  • Bakailaoa piperradan.     17.00
  • Legatz kokotxak pil-pil erara.     20.00
  • Txipiroiak tintan.     19.00
  • Lenguadoa limoi saltsarekin.     22.00
  • Xapua labean edo plantxan entsalada eta refritoarekin.     21.00

HARAGIAK

  • Txuleta (zaharrarena) pikillo eta patata frijituekin.     33.00 (kiloa)
  • Solomilloa plantxan Oporto saltsarekin.     19.00
  • Arkumea menestran.     17.00
  • Isatsa saltsan.     16.50
  • Usoa saltsan.     18.00
  • Basurde gixatua.     16.00
Back to top